• Exclusieve, luxe mode en klassieke designerlabels op één plek
  • Vergelijk online prijzen van kledingwinkels & merken
Hugo Boss
Hugo Boss
blocker

Schoenen

Exclusieve herenschoenen kunnen het verschil maken in het sluiten van een belangrijke deal. In onze ogen zijn nette mannenschoenen van onschatbare waarde. Schoenen maken de man! We zijn ons er ook van bewust dat het een tijdrovende klus is om de juiste herenschoenen te vinden. Daarom bieden wij al jouw favoriete merk schoenen voor mannen onder één online dak. We bieden een duidelijk overzicht per product. Zo kun je bij ons in één oogopslag zien waar je jouw exclusieve heren schoenen het voordeligst kunt kopen.

21 artikelen

  • Filters

Exclusieve herenschoenen van topkwaliteit

Bij ons vind je de perfecte mannenschoenen om je outfit mee af te stylen. En het allermooiste is dat we alle smaakvolle merkschoenen voor heren onder één dak aanbieden tegen de laagst verkrijgbare prijzen. Dit doen we door samen te werken met meer dan 100 webwinkels. Het aanbod van onze partner webshops komt samen bij onlinekleding.nl en wij maken het mogelijk om eenvoudig en snel verkoopprijzen van herenschoenen te vergelijken. Op die manier weet je zeker dat je jouw favoriete mannenschoenen tegen de scherpste prijs aanschaft.

Nette herenschoenen: merken voor drukke mannen

In onze herenschoenen collectie bieden we een scala aan herenschoenen merken die uitermate geschikt zijn voor mannen met smaak. Zelf zijn we liefhebber van het Spaanse herenschoenenmerk uit Baskenland: Balenciaga, een echte innovatieve speler op de schoenenmarkt. De soksneaker komt van de hand van dit fantastische merk en kreeg veel aandacht door het uitvinden van de Speed Sock. De perfecte smart-casual herenschoenen vind je bij Canali. Een Italiaans familiebedrijf wat al jaren tailor-made fashion produceert. Favoriet voor op kantoor zijn Santoni schoenen. Santoni brengt een moderne evolutie op het gebied van traditioneel vakmanschap met hun handgemaakte Italiaanse schoenen. De lijst met high-end schoenenmerken is nog veel langer. Ontdek nieuwe kwaliteitsmerken tussen je oude favorieten!