Welkom bij Onlinekleding.nl

Dé one-stop-shop voor mannen met smaak. Het is onze missie om jou voor elke gelegenheid zonder gedoe én in stijl op je gemak te laten voelen. Voor elke gelegenheid vind je dan ook de fraaiste collecties van populaire en klassieke designerlabels & fashion brands.

Elk seizoen introduceren we ijzersterke collecties en de nieuwste modetrends. We laten je graag kennismaken met zowel eigentijdse brands als met tijdloze gerenommeerde fashion designers.

Make style your signature.

Hoe het allemaal begon

Onlinekleding.nl is geboren vanuit de wens om kwalitatieve herenkleding snel en gemakkelijk aan te schaffen. We waren er klaar mee om telkens weer prijzen te moeten vergelijken bij verschillende aanbieders. Met meer dan twintig tabbladen open, zoeken, vergelijken, tussen de tabbladen navigeren. We vonden het inefficiënt en vooral heel veel gedoe.

We dachten: dit kan beter, sneller, mooier én efficiënter. We wisten ook dat we dit heel sterk neer konden zetten als we niet alleen met gerenommeerde kwaliteitsmerken zouden samenwerken, maar ook met specialistische webwinkels.

Succesvol

Inmiddels zijn we op een punt gekomen waar we met meer dan 100 fantastische webshops samenwerken. Hierdoor is het mogelijk dat jij in één oogopslag kunt zien waar je jouw favoriete mannenmode het voordeligst kunt shoppen. Op deze manier bespaart het je niet alleen heel veel speurwerk op het internet, je weet ook zeker dat je nooit te veel betaalt.

Zoals je ziet bieden wij exclusieve herenmode van topmerken waarbij jij, gewend aan veel service zonder het ‘lawaai’ eromheen, inspiratie opdoet en daarbij ook besluit eens niet voor die Santoni’s te gaan maar een keer voor een mooi exclusief en nieuw opkomend label!

Uniek is dat je naast een type artikel (schoen, jas of trui) ook kan zoeken op alle andere mogelijke criteria zoals materiaal, collectie, look enz. Vanuit de selectie die je draait op basis van opgegeven selectiecriteria krijg je ook alternatieven voorgesteld zodat je in jouw stijl toch nieuwe merken ontdekt die een waardevolle aanvulling zijn op je huidige inhoud van je kledingkast.

Uitgangspunt is constant: gemak, snelheid en gevoel van exclusiviteit. Dit is de plek waar de succesvolle zakenman naartoe gaat om doelgericht zijn kleding aan te schaffen, zoals hij alles in zijn leven aanpakt.

Een dynamisch team

Ons dynamische team heeft niet alleen veel kennis en ervaring met modetrends, maar ook met het slim inrichten van processen en het aangaan én onderhouden van sterke samenwerkingen. Ons gevarieerde en gespecialiseerde team maakt het mogelijk dat wij onze klanten ook daadwerkelijk kunnen ontlasten. OnlineKleding.nl is een platform met herenkleding van verschillende online shops. We verkopen dus zelf geen producten, maar linken door naar andere shops.

Mocht het zo zijn dat we jouw shop-ervaring nog beter kunnen maken, dan horen we graag van je. Wij staan altijd open voor ideeën en suggesties.

Bekijk hier onze favorieten

Het van oorsprong Duitse kledingmerk Hugo Boss is wereldwijd bekend en niet meer uit de modewereld weg te denken. Het merk werd in 1924 opgericht door Hugo Ferdinand Boss. In de jaren '50 werden de eerste herenpakken geproduceerd die de basis vormden van het grote succes van Hugo Boss man. Door de jaren heen werd…
De naam van modemerk Ted Baker wordt bedacht door de Engelse Ray Kelvin tijdens het vissen. Hij opent zijn eerste Ted Baker heren overhemdenwinkel in 1988. De overhemdenspecialist werd al snel succesvol en opende ook winkels in Manchester, Sheffield en Cambridge. Zijn populariteit heeft Ted Baker onder andere te danken aan zijn focus op kwaliteit,…
Het Nederlandse luxe lifestyle merk BALR. heren is in 2013 opgericht door profvoetballer Demy de Zeeuw samen met Ralph de Geus en Juul Manders. De passie voor mode van Demy de Zeeuw was hiervoor de aanleiding. BALR. mens kreeg bekendheid doordat veel profvoetballers producten uit de collectie droegen. In 2014 opende de pop-up winkel van…