• Exclusieve, luxe mode en klassieke designerlabels op één plek
  • Vergelijk online prijzen van kledingwinkels & merken
Hugo Boss
Hugo Boss
blocker

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger werd in 1979 opgericht door modeontwerper Thomas Hilfiger, nadat hij naar New York was vertrokken. Hij was al op zijn 26e eigenaar van 7 modewinkels, maar besloot in 1979 te gaan werken als modeontwerper. Zijn eerste collectie voor heren verscheen in 1984 en hij wist zich al snel op te werken tot een van de toonaangevende modeontwerpers in de jaren ’80.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tommy Hilfiger heren: eigentijds met maatschappelijke betrokkenheid

Kenmerkend in de collecties van Tommy Hilfiger zijn de strepen in donkerblauw, rood en wit die ook in het herkenbare logo terugkomen. Tommy Hilfiger wordt internationaal erkend voor het naleven van de essentie van de klassieke Amerikaanse coole stijl die zo typerend is voor het merk. Tommy Hilfiger heeft een jarenlange passie voor filantropie en via de wereldwijde TommyCares-organisatie ondersteunt het bedrijf verschillende internationale initiatieven en liefdadigheidsinstellingen, waaronder Save the Children, Autism Speaks en het Wereld Natuur Fonds.

Niet alleen een eigentijds merk dus, maar ook een bedrijf met maatschappelijke betrokkenheid. Wat ons betreft een gouden combinatie!