• Exclusieve, luxe mode en klassieke designerlabels op één plek
  • Vergelijk online prijzen van kledingwinkels & merken
Hugo Boss
Hugo Boss
blocker

Begrafenis

Heb je binnenkort een begrafenis en wil je passend gekleed gaan? Het vinden van de juiste kleding voor zo’n gelegenheid is niet altijd makkelijk en misschien ook niet iets waar je hoofd naar staat. Daarom hebben we een ruime collectie herenkleding samengesteld voor deze gelegenheid. Hiermee kun je stijlvol én respectvol naar de begrafenis of crematie gaan.

 

Resultaat 1–36 van de 2653 resultaten wordt getoond

  • Filters

Het kiezen van de juiste kleding voor een begrafenis

Het kiezen van de juiste begrafeniskleding kan lastig zijn. In dit blog geven we je tips bij het maken van een goede keuze voor jouw outfit. Zo hoeft herenkleding voor een begrafenis niet perse zwart te zijn, maar kun je ook kiezen voor andere donkere tinten als donkerblauw, grijs of bruin. Welke kleding je voor de begrafenis kiest, hangt af van de gelegenheid, maar met de kwaliteitskleding uit onze ruime collectie van designmerken, weet je in ieder geval zeker dat je netjes, stijlvol en respectvol gekleed gaat. Minder gepast zijn hele felle kleuren of bijvoorbeeld kleding met drukke, kleurrijke prints. Maar dit hangt natuurlijk wel van het soort begrafenis af.

Als man is het gebruikelijk om een lange broek met overhemd aan te trekken naar een begrafenis. Afhankelijk van het type begrafenis kun je voor een formelere outfit of juist informelere kledingstijl kiezen, maar een spijkerbroek is daarbij niet aan te raden, hoewel dat in sommige gevallen wel kan. Met de keuze voor een pantalon met overhemd zit je daarom altijd goed. Eventueel kun je er ook een colbert bij aantrekken, zeker in de winter is dit een prima keuze. Maak je outfit af met nette, dichte schoenen.